Acila - servicii intrastat

Clienti

Acila activeaza in calitate de comisionar vamal si responsabil cu realizarea de declaratii intrastat pentru o serie de companii locale si multinationale. Seriozitatea cu care tratam fiecare caz in parte ne recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu. Atunci cand punctualitatea si profesionalistmul se intalnesc, se nasc servicii de cea mai buna calitate, executate cu acuratete maxima si orientate catre satisfacerea nevoilor clientului.

 

 • TIM Eurosei

  TIM Eurosei

  Acila asigura servicii de logistica, transport rutier intern si international pentru Tim Eurosei, o firma italiana cu capital integral privat, care realizeaza importul si comercializarea de produse electrice, electronice, de automatizare, utilaje electrice.

 • DURA Automotive

  DURA Automotive

  Dura Automotive Systems este cel mai mare proiectant si producator de sisteme avansate de control a autovehiculelor. Firma foloseste serviciile de comisionare vamala oferite de Acila.

   

 • L'Intesa Promotive

  L'Intesa Promotive

  Companie infiintata in 1994, are ca domeniu de activitate importul de componente de filtrare pentru industria automobilelor, a desemnat firmei Acila activitatea de intocmire a serviciior de tip declaratie intrastat si a celor de comisionare vamala.