Acila - servicii intrastat

Clienti

Acila activeaza in calitate de comisionar vamal si responsabil cu realizarea de declaratii intrastat pentru o serie de companii locale si multinationale. Seriozitatea cu care tratam fiecare caz in parte ne recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu. Atunci cand punctualitatea si profesionalistmul se intalnesc, se nasc servicii de cea mai buna calitate, executate cu acuratete maxima si orientate catre satisfacerea nevoilor clientului.

 

 • Containex Container

  Containex Container

  Firma, membra a grupului LKW Walter, specializata in comertul de containere si sisteme de spaţii mobile beneficiaza de realizarea serviciului de comisionare vamala de catre firma Acila.

 • Eta2U

  Eta2U

  Firma ETA2U infiintata cu scopul de a fi un furnizor de echipamente si tehnologii avansate pentru mediul de afaceri din Romania, beneficiaza de serviciile de comisionare vamala si intocmire a actelor tip declaratie intrastat realizate de Acila.

 • TIM Eurosei

  TIM Eurosei

  Acila asigura servicii de logistica, transport rutier intern si international pentru Tim Eurosei, o firma italiana cu capital integral privat, care realizeaza importul si comercializarea de produse electrice, electronice, de automatizare, utilaje electrice.