Acila - servicii intrastat

Clienti

Acila activeaza in calitate de comisionar vamal si responsabil cu realizarea de declaratii intrastat pentru o serie de companii locale si multinationale. Seriozitatea cu care tratam fiecare caz in parte ne recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu. Atunci cand punctualitatea si profesionalistmul se intalnesc, se nasc servicii de cea mai buna calitate, executate cu acuratete maxima si orientate catre satisfacerea nevoilor clientului.

 

 • HELLA Electronics Romania

  HELLA Electronics Romania

  Companie germana care activeaza in domeniul automobilelor ca unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente electronice pentru autovehicule, beneficiaza de serviciile de comisionare vamala oferite de firma Acila.

 • Sara Motors

  Sara Motors

  Sara Motors este distribuitor auzorizat al marcii Suzuki in Romania si colaboreaza cu firma Acila pentru realizarea serviciilor de comisionare vamala.

 • Auto Truck

  Auto Truck

  Importator si distribuitor al unei game largi de piese auto pentru camioane precum: MERCEDES, MAN, VOLVO, IVECO si altele, Auto Truck a incredintat intocmirea de acte de declaratie intrastat firmei Acila.