Acila - servicii intrastat

Clienti

Acila activeaza in calitate de comisionar vamal si responsabil cu realizarea de declaratii intrastat pentru o serie de companii locale si multinationale. Seriozitatea cu care tratam fiecare caz in parte ne recomanda ca fiind printre cei mai buni din domeniu. Atunci cand punctualitatea si profesionalistmul se intalnesc, se nasc servicii de cea mai buna calitate, executate cu acuratete maxima si orientate catre satisfacerea nevoilor clientului.

 

 • Coca Cola

  Coca Cola

  Coca Cola este cel mai mare producator si distribuitor de bauturi racoritoare din lume. Acila colaboreaza cu Coca Cola de mai multi ani, timp in care a administrat si efectuat serviciile de comisionare vamala.

 • Kromberg & Schubert

  Kromberg & Schubert

  Firma Acila executa serviciile de comisionare vamala si declaratie intrastat pentru KROMBERG & SCHUBERT, principalul furnizor de cablaje electrice, componente din plastic si componente mecatronice pentru industria auto din Romania.

 • Eta2U

  Eta2U

  Firma ETA2U infiintata cu scopul de a fi un furnizor de echipamente si tehnologii avansate pentru mediul de afaceri din Romania, beneficiaza de serviciile de comisionare vamala si intocmire a actelor tip declaratie intrastat realizate de Acila.