Termeni

Orice fel de comunicatie, toate tranzactiile si informatiile initiate prin acest serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si Acila. Acila isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Acila isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Confidentialitate

Caracterul privat este extrem de important pentru Acila si noi vom depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea corespondentei cu Acila. Cu toate acestea, esti de acord ca Acila are dreptul de a monitoriza Serviciul si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator.

Limitari de responsabilitate

Acila va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, Acila nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti FST sau UST. In Acila, esti de acord ca Acila nu va fi responsabila pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui Serviciu, tranzactiile realizate prin acest Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri Acila si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui Serviciu, tranzactiile dintre FST si UST realizate prin acest Serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui Serviciu.

Legi si jurisdictie

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

Conditii de utilizare continut

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul acila.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane. Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul acila.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "© Copyright 2008, Acila S.R.L.. Toate drepturile Rezervate." sau de logo-ul acila.ro. Prin aceasta autorizare, Acila nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in site-ul acila.ro. Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului acila.ro apartin Acila sau, dupa caz, altor persoane, sunt semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii. Fara acordul prealabil si in scris al Acila, utilizatorii si tertii nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul acila.ro.