Firma Acila ofera servicii de comisionare vamala si intrastat de 20 ani in Romania. Prin respectarea standardelor inalte impuse in activitatea zilnica, firma Acila s-a impus pe piata din vestul tarii ca un prestator de servicii de comisionariat vamal si declaratii vamale dintre cei mai buni din domeniu. In prezent dispune de mai multe puncte de lucru in judetul Timis si are 35 de angajati.
Serviciile de declaratie intrastat sunt o forma de a a monitoriza statistic valoarea si volumul tranzactiilor efectuate intre statele din UE.

Declaratie intrastat

Intrastat este un sistem de organizare si gestionare a informatiilor statistice despre comertul de bunuri in cadrul Uniunii Europene.

Declarant vamal

Firmele care desfasoara activitati de import – export au nevoie de un declarant vamal bine informat cu privire la toate detaliile legislatiei in vigoare.

Comisionare vamala

Un serviciu care consta in declararea detaliata a importului, exportului, depozitarii si tranzitarii bunurilor.

Servicii logistica

Serviciul de logistica ofera clientilor solutia completa de transport pentru marfurile importate sau exportate.

Transport si expeditii

Firma Acila efectueaza transporturi rutiere interne si internationale cu marfuri generale sau marfuri speciale cu rapiditate maxima, la un nivel calitativ superior.

Depozitare marfuri generale

Depozitul nostru va pune la dispozitie servicii de: incarcare/descarcare, cantarire marfuri; paletizare marfuri, Pick & Pack pentru paleti, cutii .

Depozitare marfuri in regim de antrepozit vamal

Antrepozitul detinut de firma noastra este unul de tip public adica poate fi utilizat de catre orice persoana pentru antrepozitarea de marfuri.

Cere oferta

Informatiile pe care le introduceti in acest formular vor fi folosite exclusiv pentru a va comunica oferta noastra.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii